Cheap NFL Jerseys Nike Tractoren: de 5-serie

Tractoren: de 5-serie

 

Bent u opzoek naar een compacte trekker die ook de zwaarste klussen zonder probleem aankan? Dan is de 5-serie, met zijn robuust en compact frame, wat u zoekt. De 5 serie bestaat uit ...

 

De 5E (verkrijgbaar van 55pk t/m 75pk) met zijn 2.9 liter drie-cilinder PowerTech M motor. Voldoet met glans aan alle behoeften van kleinschallige of deeltijdse landbouw, evenals aan die van gespecialiseerde gebruikers en gemeentes. En dit danzij zijn hoge laadcapaciteit (tot 1.8 ton), de standaard uitrusting (spatborden, ... en achter wielgewichten) en de ruime keuze aan werktuigen. Deze veelzijdige tractor zal u niet teleurstellen en doet niet onder voor zijn grotere broers. 

 

     Brochure / technische informatie

 

De 5G (verkrijgbaar van 80pk t/m 90pk) met de legendarische PowerTech M 4.5 liter dieselmotor, past perfect op kleinere erven en bedrijven met een kleinere veestapel. Eenvoudige bediening, moderne transmissies: de nieuwe 5G heeft alles wat u nodig heeft. Met een 5G kan u met een gerust hart, jarenlang genieten van legendarische betrouwbaarheid en al zijn kwaliteiten.

 

     Brochure / technisch informatie

 

De 5M (verkrijgbaar van 70pk t/m 100pk) is een tikkeltje zwaarder dan de 5G, maar nog steeds licht en uiterst wendbaar. Met een belastingsweerstand van 2.4t en een uiterst hoog hydraulisch vermogen van maar liefst 94l/min., is deze trekker ideaal voor veebedrijven (groot en klein) of als tweede trekker waar dan ook. In combinatie met de John Deere voorlader is dit de ideale tractor voor het zwaardere werk met de voorlader.

 

     Brochure / technische informatie

 

De 5R (verkrijgbaar van 70pk t/m 100pk) is ontworpen voor topprestaties en een ongeëvenaard comfort in zijn klasse. De 5R staat garant voor een premium rijervaring en dit dankzij de 4.5 liter PowerTech E motor, een fantastisch zicht, een versterkt frame, ... en de toptransmissie (PowerQuad Plus of AutoQuad Plus). Hoe zwaar de klus ook mag zijn, de 5R werkt er zich zonder problemen door.

 

     Brochure

 

 

 

Interesse?

 

Als erkend John Deere dealer, beschikken we over de nodige kennis en staan we garant voor een uitstekende service. Wij bij Agriparc helpen en begeleiden u dan ook graag, volledig vrijblijvend, verder. Breng ons een bezoek of contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het nummer 02/3970080.