Cheap NFL Jerseys Nike Tractoren: de R-serie

Tractoren: de R-serie

 

Bent u klaar voor de R-evolutie van John Deere?! John Deere overklast nogmaals de concurrentie met de nieuwe tractor R-series. Deze hele nieuwe serie bouwt verder op de bewezen successen en de gekende John Deere duurzaamheid. De nieuwste technologieën, de zwaarste testen (vrieskou, kantelplatformen, ...), ... Echt niets werd aan het toeval overgelaten. Maak kennis met het resultaat!

 

De 6R-serie (verkrijgbaar van 100pk t/m 240pk) komt met de revolutionaire PowerTech PVX motor. Deze motor is de enige in zijn klasse die met één vloeistof (Diesel) compromisloos GreenEfficiency brandstofrendement en vermogen combineert. Maar dit is niet alles ... De 6R komt met een volledig nieuw frame, een ruimere cabine, een nog sterker hydraulisch systeem, ... en een geïntegreerde fronthef en aftakas voor het zwaardere werk. Deze krachtige tractor uit de Mannheim serie heeft het allemaal en zal je hoe zwaar de taak ook, niet teleurstellen.

 

     Brochure     Demo film    technische informatie

 

De 7R (verkrijgbaar van 230pk t/m 310pk) komt met de revolutionaire PowerTech PVX (6.8 liter) of PSX motor (9 liter). Met zijn grensverleggend brandstofrendement en DieselOnly oplossing, bezorgd hij een ongelofelijke trekkracht. De 7R is een revolutonaire tractor met een krachtig hefvermogen, ActiveCommand steering, geintegreerde hefinrichting & aftakas vooraan, ActiveSeat, vergrote brandstoftank (540 liter), ... en het ISOBUS compatibele GreenStar 3 CommandCenter. Ontdek de 7R en laad u verleiden!

 

     Brochure     Demo film   technische informatie

 

De 8R (verkrijgbaar van 295pk t/m 395pk) komt met de 9 liter PowerTech PSX motor. Bent u opzoek naar een toonaangevende tractor qua vermogen, rendement, ... om uw grootste landen en projecten te realiseren. Dan zit u aan het juiste adres. De DieselOnly oplossing, het GreenEfficienty brandstofrendement , de betrouwbare AutoPower & PowerShift, de robuuste hydrauliek, ... zijn maar enkele van de troeven. De 8R is een topper die op een groot erf, bij een loonwerker of op grote projecten John Deere alle eer aandoet.

 

     Brochure     Demo film

 

 

Interesse?

 

Als erkend John Deere dealer, beschikken we over de nodige kennis en staan we garant voor een uitstekende service. Wij bij Agriparc helpen en begeleiden u dan ook graag, volledig vrijblijvend, verder. Breng ons een bezoek of contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het nummer 02/3970080.