Cheap NFL Jerseys Nike Professioneel

Professioneel

 

De machines van John Deere zijn stuk voor stuk juwelen. Ze komen met een fantastische motor, een gamma aan accessoires, ... en de beste begeleiding (verkoop, opvolging & onderhoud). We maken graag tijd vrij om u het uitgebreide gamma toe te lichten en samen met u de ideale trekker voor uw activiteit / bedrijf te selecteren. 

 

Ontdek het John Deere gamma ...

 

Tractoren

 

Voor elk werk bestaat er de perfecte trekker.

 

De series 1R, 2R, 3E, 4M & 4R: ideale trekkers voor gemeentes, tuinondernemers, ...

  Brochure

 

De 5-serie (5M, 5R, 5G): De compacte trekker met een scala van opties en mogelijkheden, die welke taak ook, u nooit zal teleurstellen.

 

     Meer informatie / Brochures

 

 

De R serie (6R, 7R & 8R): De nieuwste technologieën, een uiterst performante motor en een ongeëvenaard comfort.

 

     Meer informatie / Brochures

 

 

Maaidorsers

 

Hoe zwaar de oogstomstandigheden ook mogen zijn, uw John Deere maaidorser helpt u erdoor. John Deere maaidorsers staan gekend voor hun onderhoudsvriendelijkheid, betrouwbaarheid, superieure materiaalkwaliteit, ... en technologisch vernuft.

 

     Brochure:   W-serie / T-serieS-serie     

     Demo film: W-serie / T-serie / S-serie

     Technische fiches: W-serie / T-serie / S-serie

 

Hakselaars

 


In 2015, werd de nieuwe John Deere hakselaar voorgesteld: serie 8000.  

 

 

 

 

Brochure / meer informatie

 

 

 

Veldspuiten

 

Het John Deere gamma aan getrokken veldspuiten bestaat uit de 7M00-serie (2400 tot 4000 liter), de M900-serie (5200 tot 6200 liter) en R900i -serie (6200 liter tankinhoud). Deze all-round spuiters presteren uitstekend en bezorgen u een hogere productiviteit en een lagere spuitkost.

 

     Brochure: M700 serie / M900 serie

     Technische fiches: M700 serie / M900 serie / R900i serie

 

Naast de getrokken, bieden wij ook de zelfrijdende 4040i spuitmachine aan. Deze machine is de ideale keuze voor bedrijven met grote bewerkbare oppervlakken en loonwerkers. De 4040i zorgt voor een optimale productiviteit, uiterst nauwkeurige spuitprestaties en een ongeziene graad van veelzijdigheid.

 

     Brochure / technische fiche

 

Persen

 

Bij John Deere blijven we dag in dag uit innoveren. Zo zijn we uiterst trots op de nieuwe 900-serie, de snelste en meest performante balenpers op de markt. Samen met de 800-serie (balenpers met variabele kamer), de 600-serie (balenpers met vaste kamer) en de 700-serie (met wikkelsysteem). Hebben we een ongelofelijk betrouwbaar en performant gamma, waar ieder zijn gading in terug kan vinden. 

 

     Brochure: 600-serie / 700-serie / 800-serie / 900-serie

     Demo film: 900-serie

 

Voor meer technische informatie zie http://nl.johndeeredistributor.be/Landbouw/Producten/Balenpersen

 

Maaier - Kneuzers

 

Onze maaiers - kneuzers zorgen, met dank aan het robuuste frame, technologisch vernuft en duurzame componenten. Voor een hoge wendbaarheid, verhoogde productie en een algemene tevredenheid (mens & dier). Het gamma bestaat uit getrokken maaiers, scharnierende maaiers, frontmaaiers en achteraanbouw maaiers. 

 

     Brochure  / meer informatie

 

 

 

Gator

 

Modderige paden, onmogelijk steile hellingen, ... De John Deere Gator laat u nooit in de steek, hoe zwaar de taak ook mag zijn. Een stevig frame, doordachte technologie, een efficiënte motor, een uitstekend comfort en een luxe laadbak zijn slechts enkele van de sterke punten. Er is een Gator voor elke klus.

 

  Brochure    

 

Grasmaaiers

 

Deze serie is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende professional. Met functies zoals cruise control, een verstelbare stoel, de standaard 4x4 aandrijving, ... helpt deze John Deere maaier u hoe zwaar de maaiklus ook mag zijn. De niet te vergeten efficiënte Dieselmotor met laag brandstofverbruik, zorgt voor een perfect kostenrendement.

 

     Brochure  / meer informatie

 

 

 

AMS

 

AMS, telematica, automatisering, ... De landbouw staat niet stil en volgt elke technologische innovatie. Wij nodigen u graag uit in onze lokalen, om samen met u te kijken wat John Deere voor u kan betekenen. Onze AMS systemen zijn de meest geavanceerde en performance op de markt. 

 

     Brochure

 

 

 

 

Voorladers

 

De perfect passende en robuuste voorlader voor uw John Deere tractor vind u bij John Deere zelf. Een heel nieuw gamma van voorladers zorgt voor een nieuwe gebruikservaring en dit zonder af te doen aan de kracht en betrouwbaarheid. Hoe zwaar het werk ook, wij hebben de ideale voorlader voor uw tractor.

 

     Brochure H serie / R serie

 

 

Zit u met vragen, wenst u bijkomende informatie, ... of wenst u een offerte?! Geen probleem. Contacteer ons geheel vrijblijvend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., op het nummer 02/3970080 of breng ons een bezoek.