Cheap NFL Jerseys Nike Particulier

Particulier

 

De John Deere kwaliteit en betrouwbaarheid is er voor iedereen. Onderzoek, testen en onze jarenlange ervaring vormen de basis van ons nieuwe gamma van handmaaiers, tuintrekkers, en zitmaaiers. Groot of klein, met een John Deere maaier beschikt u over een sterke en wendbare machine die u zal verassen met zijn uitzonderlijke prestaties. Wij staan garant voor een perfect gemaaid gazon!

 

Zelfstandige maaier

 

De Tango E5 is ontworpen om uw gazon automatisch te onderhouden zodat u kan genieten van belangrijkere zaken. De Tango E5 is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd door John Deere en dit volgens de John Deere traditie. Deze zelfstandige maaier legt de lat voor gazon onderhoud opnieuw hoger. Kom deze nieuwigheid vandaag nog ontdekken!

 

     Brochure     Video

 

 Voor meer technische informatie zie http://nl.johndeeredistributor.be/Particulier/Producten/Automatische-maaier

 

Handmaaiers

 

Tussen onze verschillende handmaaiers vind een ieder zijn ideale machine. De John Deere technologie in combinatie met hoogwaardige materialen zoals gietaluminium zorgen voor een perfect resultaat. Download de brochure en maak kennis met de John Deere ‘standaard serie’, ‘de mulchmaaier serie’ en de ‘select series’.

 

Voor meer technische informatie zie http://nl.johndeeredistributor.be/Particulier/Producten/Handmaaiers

 

 

Tuintrekkers en zitmaaiers

 

De ‘standard serie’ biedt prestaties die verre van standaard zijn. Een uitgebreid gamma aan functies gecombineerd met hoge prestaties zorgen gegarandeerd voor het gewenste resultaat. Deze veelzijdige zitmaaiers en tuintrekkers zorgen voor een prachtig resultaat en dit zonder in uw financiën te snoeien.

 

 

De ‘select serie’ brengt u het beste wat John Deere te bieden heeft. Deze uiterst sterke en wendbare machines weerspiegelen alles wat John Deere in de voorbije 175 jaar leerde.

De X100 serie is klein, maar uiterst groots in prestaties. Bent u opzoek naar duurzaamheid, dan bent u aan het juiste adres. Een gelast frame, een gietijzeren vooras, ... zijn slechts enkele kenmerken van deze heavy duty tuintrekker. 

 

 

De X300 serie is ontworpen om het onderhoud van uw tuin gemakkelijker te maken. De kenmerken van deze serie maaiers zijn dat ze makkelijk te gebruiken zijn en over een krachtige motor beschikken.

 

 

De X500 is de ideale tuintrekker voor hovenierswerk, uitdagende terreinen en een scala aan uit te voeren werkzaamheden. Deze maaier hoort thuis op elk terrein en komt met grote maaibak (250 tot 500 liter), een lange wielbasis met differentieelslot, ... en een uiterst laag zwaartepunt.

 

 

De X700 is de beste tuintrekker in zijn klasse. Een sterke dieselmotor, een differentieelslot, ... en zijn bewezen ontwerp. Maken van de X700 een kampioen op elk terrein. Professioneel of veeleisende particulier, met een X700 krijgt u het beste van John Deere bij u thuis.

 

 

Voor meer technische info zie http://nl.johndeeredistributor.be/Particulier/Producten/Zitmaaiers-Tuintrekkers

 

Zit u met vragen, wenst u bijkomende informatie, ... of wenst u een offerte?! Geen probleem. Contacteer ons geheel vrijblijvend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., op het nummer 02/3970080 of breng ons een bezoek.